13 oktober Dag van de Bedrijfsvoering

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd
  • Locatie Prinses Beatrixlaan 2 te Den Haag

Zet in mijn agenda

De 14e editie van de Dag van de Bedrijfsvoering vindt plaats op vrijdag 13 oktober van 9.30-15.30 uur. Hét evenement voor leden van interdepartementale commissies, managers, senior adviseurs en specialisten vanuit ministeries en uitvoeringsorganisaties binnen het brede bedrijfsvoeringsdomein van de Rijksoverheid. We organiseren dit jaarlijks event voor en door het Rijk. Dit jaar is de gastorganisatie Rijksdienst voor Ondernemend Nederland aan de Prinses Beatrixlaan 2 in Den Haag.
 
Het centrale thema van de Dag van de Bedrijfsvoering 2023 is Klaar voor de toekomst: wendbaar en waardenvol werken in de bedrijfsvoering. Op deze dag ontmoeten wij elkaar om van elkaar te leren, te inspireren én kennis en informatie te delen om zowel het heden als de toekomst van de rijksbrede bedrijfsvoering samen verder te versterken. 

Klik hier om het programma met plenaire sessies en workshops in te zien en je direct aan te melden. Ook hebben we dit jaar weer een gevarieerd aanbod aan infostands op onze infomarkt!