Outdoor Office Day 2024

Samen buiten werken op Outdoor Office Day Den Haag, op 13 juni 2024. Kom samen met je collega's achter het scherm vandaan of uit de vergaderzaal, en ervaar wat de natuur te bieden heeft tijdens je werkdag op 13 juni in het Haagse Bos, Den Haag.

Beeld: ©Out Of Office Day
Vorige editie van de Outdoor Office Day 2023 in Den Haag

Voorbeelden van buiten werken

Met een proeverij van verschillende werkvormen en workshops laat Outdoor Office Day Den Haag graag zien hoe je buiten kunt werken. Denk aan een wandelend overleg (weeting), een belangrijk vraagstuk uitdenken of in audio deelnemen aan een online overleg of webinar. Maar ook even je hoofd leegwandelen en opgeladen terugkomen op kantoor is onderdeel van buiten werken.

Kom alleen of meld je aan met collega's.

Outdoor Office Day ook landelijk

Naast Den Haag zijn er ook andere plekken in het land waar je je kunt aanmelden voor Outdoor Office Day. Amsterdam, Utrecht en Rotterdam behoren tot de de opties. De officiele website van Outdoor Office Day laat je de deelnemende partijen van 2024 zien.