Communicatiekompas: extra tools en handvatten voor de communicatieprofessional

Communicatiekompas is een speciale, nieuwe website die communicatieprofessionals verder helpt met hulpmiddelen en tools om het dagelijkse makkelijker te maken. De site is ontwikkeld door het Ministerie van Algemene Zaken. Communicatieprofessionals die werken binnen het RIjk kunnen hier gebruik van maken. 

Beeld: ©Communicatiekompas / Communicatiekompas

Inzichtelijk maken

Communicatiekompas.nl draagt daarnaast bij aan een eenduidige werkwijze van communicatieadviseurs binnen het Rijk en maakt inzichtelijk welke bijdrage communicatie kan leveren in verschillende (beleids)fases. Verder vind je er artikelen over actuele thema's en over het vak van de communicatieadviseur.

Neem eens een kijkje...

Ben je communicatieprofessional en werk je binnen het Rijk? Kijk dan eens op Welkom bij Communicatiekompas! - Communicatiekompas.

Ook vind je hier een speciale pagina over ambtelijk vakmanschap. Het geeft antwoord op het belang van ambtelijk vakmanschap en hoe je dit toepast als communicatieprofessional: Ambtelijk vakmanschap - Communicatiekompas