De Koninklijke Marechaussee in De Plint

Gisteren waren collega's van de directie Kennis, Strategie en Innovatie van de Koninklijke Marechaussee aan het werk in De Plint. En trouwens niet alleen in De Plint, ze namen ook een eigen innovatietruck mee.

Beeld: ©Grenzeloos Samenwerken / Grenzeloos Samenwerken
Innovatietruck van de Koninklijke Marechaussee

De innovatietruck

Deze truck is omgebouwd tot extra werkruimten, een ruimte met vergadertafel en een informelere ruimte met zitzakken. Door duurzaam met materieel om te gaan is dit concept bedacht en heeft de truck een nieuwe bestemming gekregen. Ook de uitvoering ervan is zelf ter hand genomen!


 

Ook dit team van de marechaussee experimenteert

De Marechaussee experimenteert met verschillende flexibele ruimten door oud materieel opnieuw in te richten. Een stap verder dan De Plint; tussenruimtes die ook nog eens verplaatsbaar zijn en in het veld gebruikt worden!

Mooi dat de concepten gisteren samen kwamen en we elkaar inspireren en versterken. Het leverde ook een aantal verbaasde gezichten op van voorbijgangers. Wat staat daar nu? Wat gebeurt er? Een mooi aanknopingspunt om in gesprek te gaan met elkaar en in contact met de omgeving.

Zelf aan de slag in De Plint?

Wil je ook gebruik maken van De Plint of werk je zelf ook aan of in een tussenruimte? Laat het ons weten via DePlint@Rijksoverheid.nl